• KLINKERINĖS PLYTOS

    IŠSKIRTINĖ OPTIKA JŪSŲ PROJEKTUI

    Į UAB HOTA produktų spektrą per ilgametę darbo patirtį pateko aukščiausios kokybės, optikos ir parametrų klinkerinių plytų gamintojai. Mes užtikriname savo produktų išskirtinumą, kokybę ir patikimumą.

    RT151_klinkerine_plyta_Klinkeris_klinkerio_plytos.png
    https://hota.lt/28-klinkerines-plytos
  • KEBONY NORVEGIŠKA MEDIENA

    YPATINGA MEDIENA TERASOMS | FASADAMS

    30 metų garantiją siūlantis Kebony gamintojas siūlo išskirtinės kokybės ir grožio lentas iš tankintos patentuotos medienos. Tiekiamos tiek terasinės, tiek fasado dailylentės, tiek konstrukcinė mediena.

    kebony_terasines_lentos_terasa_Medine_terasa_Maza_nuotrauka.jpg
    https://hota.lt/281-kebony-mediena
  • ŠVARIAUSI TINKUOJAMI FASADAI

    Savaime apsiplaunantis tinkas Lotusan

    Vokietijos koncerno Sto gaminamas savaime apsiplaunantis dekoratyvinis tinkas StoLotusan jau daugiau nei 15 metų džiugina pasaulinę rinką su savo išskirtine savybe. Tai bioninis-silikoninis produktas, kurio paviršius toks hidrofobiškas, jog vanduo su juo teisiog nesusirišta. O visi nešvarumai kiekviena kartą palijus nusivalo nuo fasado!

    stolotusan_silikoninis_bioninis_tinkas_fasadui_dekoratyvinis_tinkas.jpg
    https://hota.lt/fasado-apdailos-medziagos/327-stolotusan-k-mp-dekoratyvinis-silikoninis-bioninis-tinkas-fasadams-apsiplaunantis.html
  • x
  • x
  • x

Naujienos

StoColor Dryonic® Wood - pasaulinė inovacija medienos apsaugos rinkoje!

StoColor Dryonic® Wood - pasaulinė inovacija medienos apsaugos rinkoje!

2017 m. karščiausia naujiena iš lyderiaujančio apdailos medžiagų rinkoje Vokietijos koncerno Sto (Vokietija). IQ technologijos, bioniniai dažai medienai, kurie drenuoja vandenį nuo paviršiaus, yra ypatingai mechaniškai atsparūs, turi specialią apsaugą nuo UV spindulių, bei neįkaitina paviršiaus. Be kita ko, jie yra matinės spalvos ir puikiai išsaugo medienos struktūrą!
Plačiau
Universali įsifrezuojanti smeigė fasadams be šalčio tiltų!

Universali įsifrezuojanti smeigė fasadams be šalčio tiltų!

Universali įsifrezuojanti smeigė fasadams be šalčio tiltų  - viena smeigė visiems polistirolo storiams!Ar galite įsivaizduoti smeigę fasadams su kuria galima tvirtinti fasadinį putų polistirolą nuo 10 iki 40 cm ir ji neturi jokių šalčio tiltų? Nuo šiol tai taps standartu. Patentuota smeigė pasyviems namams StoEcotwist nuo šiol padės išspręsti visas problemas, susijusias su greitu montažu, efektyviu šiltinimu be šalčio tiltų ir universalumu. Kadangi smeigė universali, t.y. su ja galima tvirtinti skirtingo storio putų polistirolą (nuo 10 cm iki 40 cm), jums nereikės sukti galvos pasirenktant tinkamą smeigę. Ši fasadinė smeigė, kuri skirta ypatingai pasyviems namams, taip pat tinkama visiems pagrindams ir turi Europos techninį liudijimą. Smeigė taip pat sutaupo daug laiko, kadangi tuo pačiu darbo žingsniu smeigė įsifrezuoja ir įsitvirtina. Nereikalingi papildomi darbo žingsniai, kaip pvz. polistirolinės galvutės uždėjimas ant įfrezuotos smeigės, kadangi smeigė pati ją grežiant įsifrezuoja nesugadindama polistirolo paviršiaus. Tai pirmoji pasaulyje smeigė, kuri yra pilnai be šalčio tiltų, kadangi lieka įsifrezavus giliai į polistirolą. Į prieš tai įgrežtą skylę įsukama smeigė StoEcotwist (skylės išgręžimo gylis - izoliacijos storis + 75 mm skylės gylis), pati užsifiksuoja reikiamu momentu. Specialus įrankis, ant kurio pažymėtas izoliacijos storis, neleidžia smeigės pergręžti per giliai.
Plačiau
Aktyvi vidaus šiltinimo sistema StoTherm In Comfort

Aktyvi vidaus šiltinimo sistema StoTherm In Comfort

Aktyvi vidaus šiltinimo sistema StoTherm In Comfort
Plačiau
HotaWood - aukščiausios kokybės ąžuolo parketlentės

HotaWood - aukščiausios kokybės ąžuolo parketlentės

Inžinerinis kietmedžio parketas yra universali medienos masyvo grindlenčių alternatyva. Skirtingai nuo masyvo grindlenčių, kurios yra sudarytos iš vieno medienos sluoksnio, inžinerinis parketas yra faktiškai pagamintas iš kelių sluoksnių medienos. Daugiasluoksnė parketlentės struktūra užtikrina puikų gaminio geometrinį stabilumą, todėl galima jas kloti ant šildomų grindų. Tokio tipo konstrukcija yra daug tvirtesnė už masyvo lentas. Profesionaliai sumontuotos dvisluoknės aukštos kokybės parketlentės nesibanguos, nesusisuks, neatsiras tarp lentų tarpai. HotaWood dvisluoksnės parketlentės pagamintos iš aukštos kokybės drėgmei atsparios beržo faneros ir europietiško ąžuolo. HotaWood klijuota dvisluoksnė parketlentė atitinka CE standartą EN 13489. Parketlentės yra klijuojamos šaltu būdu, naudojant aukščiausios kokybės Švediškus klijus, kurie visiškai savyje neturi formaldehido. Paviršius padengiamas gamykloje du kartus Belgijoje pagaminta alyva kuri neturi visiškai lakiųjų organinių junginių. Techninės produkto savybės
Plačiau
Accept Site use cookies